Začínal mimo jiné ve vídeňské michelinské restauraci Steirereck, kde několik let vařil po boku šéfkuchaře Heinze Reitbauera, později se vypracoval na sous-chefa v Interalpen Hotel Tyrol. V roce 2010 se přestěhoval do Berlína, kde se svých 29 letech stal šéfkuchařem tradiční restaurace Horváth a záhy získal pro podnik první michelinskou hvězdu. V roce 2014 převzal restauraci společně se svou partnerkou Jeannine Kessler, rok nato vyvařil druhou michelinskou hvězdu a restauraci Horváth zařadil mezi nejlepší v Německu.
UM je místem pro všechny profíky i gastronomické nadšence, kteří mají chuť se učit a vzájemně inspirovat. Z každého kurzu si odnesou spoustu nových znalostí a zkušeností, ale i tištěnou brožuru, která je nabitá základními i doplňujícími materiály, aby měli při jakémkoli zaváhání kam sáhnout.
Centrum vzdělávání a inovací UM
Národní 60/28
Praha 1
Nové Město
Akce se pořádá v sousedícím kině Evald.
Pokud nevíte, jak a kde svou dárkovou kartu použít, klikněte na tlačítko a vše se dozvíte.
Nevíte, jaký zážitek vybrat?
Kupte naši dárkovou kartu, která platí v 32 podnicích Ambiente, a nechejte na obdarovaném, kde si ji vychutná.